rugsėjo 18,2021

rugsėjo 18, 2021

Pirma mokslo diena praėjo stebėtinai gerai. Ačiū visiems už bendrą tvarkos ir sveikatos nurodymų palaikymą. Registracija vyko sklandžiai, dėka tėvelių, kurie jau iš anksto užsiregistravo elektroniniu būdu. Dar laukiame kelių šeimų . Malonu matyti, kad beveik visi „prieš-pandeminiai“ mokiniai sugrįžo. Valio visiems!

Nuoširdi padėka naujai Tėvų Komiteto pirmininkei,Indrajai Jonušonienei,už įdėtas dideles pasiruošimo pastangas ir savanorių sutelkimą.Dėkojame Rasai Bučinskienei už kavą ir bulkutes, bei kitiems komiteto nariams už pasitarnavimus. Nuolat laukiame tėvelių talkos.

PRIMENU – Jūsų pasirašytas SELF-ATTESTATION lapas reiškia jūs patvirtinate, kad nevešite simptomatiškų ar galimai užsikrėtusių vaikų į mokyklą. Saugokime vaikus ir vieni kitus.

PRIMENU – mokiniai atsineša užkandžius ir gėrimus iš namų. Bus įprastos pertraukos, kurių metu mokiniai galės pavalgyti ir atsigauti.

PRIMENU – mokiniai atsineša savo rašiklius ir meno reikmenis iš namų. Nebus leidžiama skolintis iš kitų.

PRIMENU – mobilūs telefonai ,ausinės, ir elektroniniai žaidimai nenaudojami pamokų ir pertraukų metu nuo 9:00-1:15. Neprašykite vaikų jums skambinti. Jeigu iškyla problema, vaikas pasako mokytojai ir gauna leidimą naudoti telefoną.

Bendradarbiaukime ir toliau.Užtikrinsime mokyklos gražią ir sveiką ateitį.

Marytė