Rugsėjo 15, 2018

rugsėjo 14, 2018

MOKYKLOS REGISTRACIJA baigiasi rytoj. Prašom atsispausdinti visas anketas randamas šiame tinklalapyje. Užpildykite pilnai ir su mokslapinigiais įteikite Linui Venckui ar Tėvų Komiteto nariams rytoj. Tėveliai privalo prisirašyti prie Budėjimo ir Renginių komitetų. Neužregistruoti mokiniai nebus įrašyti į klasių sąrašus.

Kviečiame šeimas nuvykti į Tarptautines Mišias katedroje rytoj 2:30 val. Praeityje visa mokykla dalyvavo. Šiemet atšaukėm dalyvavimą dėl filmo RŪTA. Tad,kas galite nuvykite i katedrą atstovauti lietuvius šiose nepaprastai gražiose mišiose.

Priminimas apie mokyklos taisykles – mokiniams neleidžiama naudoti mobilių telefonų ar elektroninių aparatų nuo 9:00-1:15 val.

Mokiniai turi tvarkingai rengtis, neapsinuoginti, labai trumpų sijonų ir kelnių nedėvėti. Suplyšę džinsai netinka mokykloje.Tėveliai,prašom palaikyti mokyklos taisykles.

VIRTUS vaikų apsaugos paskaita įvyks šeštadienį 9/29 – 9:15 val. viršutinėje salėje.VISIEMS TĖVAMS PRIVALOMA IŠKLAUSYTI. ANKSTYVESNI SERTIFIKATAI GALIOJA KETURIS METUS.

Laimingų ir džiugių naujų mokslo metų !