kovo 30,2019

kovo 28, 2019

Mariaus Markevičiaus filmo Ashes in the Snow peržiūra puikiai pasisekė. Ačiū Jaunimo Sąjungos vadovams Gabijai Petrulytei ir Gintarui Baipšiui, bei vyresnių klasių mokytojoms už projekto koordinavimą.
Kelios naujienos:
*Lelija Kazlauskaitė dalyvavo California Academic Decathlon, labai prestižinėse ir nepaprastai daug akademinių pastangų reikalaujančiose gimnazijų varžybose, su Granada Hills gimnazijos komanda. Jie pelnė pirmą vietą visoje Kalifornijoje, ir dabar varžysis su geriausiom gimnazijom iš visos Amerikos. Sveikiname Leliją už didelį pasiekimą !!! Valio!
*Vysk.Jonas Ivanauskas lankysis mokykloje per vėliavų pakėlimą.Susikaupimas suaugusiems vyksta bažnycioje 10:30 val. Tėveliai kviečiami.
v. Kazimiero Parapijos pokylis Laisvės Alėja vyksta sekmadienį, kovo 31d. Sveikiname mok. Vitaliją Virbukienę, parapijos tarybos narę ir pokylio koordinatorę.
*Klasių bendros nuotraukos – fotografas Darius Bučinskas fotografuos  4/6 ir 4/13 ryte. Nepraleiskite pamokų.Nepateksite į klasės foto.
*Balandžio 13 d. vyks prieš-velykinis susikaupimas/išpažintys ir Pirmas Susitaikymas 2-3kl. mokiniams.Bus galima išpažinties prieiti ir anglų kalba.
Tą pačią dieną mokykloje lankysis vaikų knygų autorė, Evelina Daciūtė, ir 9:00-11:40 val. praves „interaktyvines“ pamokas su Kiškiais, Vaikų darželiu, 1-3 klasėmis. Tėveliai kviečiami.